top of page

Realisaties

Doorheen de jaren hebben wij ons toegespitst op de realisatie van eigen vastgoedontwikkeling. Dit omvat dat wij eigen projecten zelf ontwikkelen, financieren, realiseren (alsof het voor onszelf zou zijn) en uiteindelijk terug aanbieden op de markt. Tijdens dergelijke realisaties creëren wij een meerwaarde voor wonen, werken én omgeving. Vanuit deze optiek benaderen wij elk project als uniek. Indien er authentieke elementen aanwezig zijn, dan worden deze verwerkt in het geheel, waardoor deze tot een hoger niveau worden getild.

Daarnaast voeren wij renovaties uit voor onze klanten, dit zijn ofwel particulieren ofwel bedrijven. Hieronder vindt u onze realisaties!

PROJECT JUSTITIA

Project Justitia

Dit Majestueuze herenhuis te Antwerpen, met uitzicht op het Oud justitiepaleis en de kathedraal, werd volledig en luxueus gerenoveerd. De totaalrenovatie werd uitgevoerd met de meest recente en energiezuinige technieken, die tevens voor het gebruiksgemak zorgen

PROJECT GAGEL

Project Gagel

Deze eengezinswoning werd helemaal gerenoveerd met de nadruk op de natuurlijke materialen.

PROJECT HAMPTON BY HILTON

Project Hampton By Hilton

Voor de realistatie van dit project werden wij ingezet als projectleiders voor onze klant. Wij volgden de werken op, deden onderhandelingen en controleerden/leverden de uitvoering.

PROJECT ATHENE

Project Athene

Dit project werd gerealiseerd voor onze klant.

PROJECT CHRYSANTEN

Project Chrysanten

Dit project werd gerenoveerd voor verhuur. Hier hebben wij rekening gehouden met zo'n praktisch mogenlijk indeling en het budget van onze klant

PROJECT ABRIKOOS

Project Abrikoos

Hierbij werd enkel de keuken aangepakt.

PROJECT HEYDE

Project Heyde

Renovatie van een appartement, monteeel in uitvoering.

PROJECT IMKER

Project Imker
Project Imker

Renovatie van een gelijkvloers, start van werken midden augustus 2021.

PROJECT NACHTEGAAL

Project Nachtegaal VH BuildUp!

Renovatie van een appartement, start van werken midden augustutus 2021

PROJECT ART

Project Art VH BuildUp!
bottom of page